Tålmodig og omgængelig kørelærer

Leder du efter en tålmodig og omgængelig kørelærer? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Køreskolen180 tilbyder jeg en god og effektiv undervisning hele vejen igennem. 

Min køreskole er beliggende på Amager, så er også oplagt for dig, der bor i Dragør, Kastrup eller Tårnby.

Som kørelærer har jeg 14 års erfaring. Jeg startede min køreskole tilbage i 2006 ved siden af mit job som skolelærer. Jeg er uddannet pædagog og har været lærer siden 1999. Derfor ved jeg, hvad god undervisning og motivation vil sige. Privat er jeg meget humoristisk og nem at omgås med.

Mine hold består af op til seks personer. Det er små hold, fordi jeg mener, at hver enkelt kursist får mere ud af undervisningen på den måde.

Jeg kan tilbyde:

  • Teorihold i februar
  • Teorihold i marts
  • Teorihold i maj
  • Ekspresteorihold i juli - bliver oprettet ved nok tilmeldinger
  • Teorihold i august
  • Teorihold i oktober
  • Teorihold i november

Vælger du et ekspresteorihold i juli, vil du allerede være færdig i løbet af ferien. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at du både skal til teoritime og køretime flere gange om ugen.

Hvad koster en køretime?

Mine pakker består af samlede priser, men der er til hver en tid mulighed for at få ekstra køretimer, hvis det bliver nødvendigt. Vælger du for eksempel lovpakken – kørekort til personbil – koster det sammenlagt 12.500 kr. Her får du 16 kørelektioner på vejen, 4 lektioner på glatbane, 4 lektioner på manøvrebane samt gratis onlineteori.

Skulle det ske, at du får brug for ekstra tid på vejene, vil det koste 450 kr. for 45 minutters ekstra kørelektioner. Du har mulighed for at få et overblik over de respektive priser under kategorien priser. Den bil, du vil komme til at køre i, vil til altid være en skolevogn.

Vil du bestille et forløb hos en kørelærer?

Hvis du allerede er sikker på, at du gerne vil hyre mig som din kørelærer, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det kan samtidig være, du har brug for flere informationer til forløbet eller blot kræver en uddybning af pris.

Kontakt mig på telefon 23 48 69 02 eller skriv til mig på e-mail koreskolen180@amager180.dk.​

Vores adresse

​Køreskolen180

Ugandavej 1, 1. sal lokale 6

- ​Vestamager​-centret - Find vej

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til mig

Telefon: 23 48 69 02

​CVR: 30046552

Find mig på Facebook

Se billeder, og læs anmeldelser fra tilfredse elever. Kontakt mig på Facebook, og hør om dine muligheder