Undervisning til kørekort hos tålmodig underviser

Har du længe manglet et kørekort? Hos Køreskolen180 tilbyder jeg teori og køretimer til kørekort til 17-årige og opefter. Min virksomhed ligger på Amager, så bor du i Kastrup, Tårnby, Dragør eller omegn, vil min køreskole også være ideel for dig.

Siden 2006 har jeg være kørelærer. Ved siden af mit arbejde er jeg pædagogisk uddannet og har arbejdet som skolelærer siden 1999.

For mig er det vigtigt, at mine elever får lige meget ud af undervisningen – både teori og køretimer. Derfor kører jeg med mindre hold på cirka seks i alt for at være sikker på, at udbyttet er lige effektivt hos alle. Jeg tilbyder:

  • Undervisning til kørekort B til personbil
  • Kørselsforbud – nyt kørekort til dig, der har haft kørekort i under tre år
  • Generhvervelse, hvis du har haft kørekort i mere end tre år

Kørekort til 17-årige

Jeg tilbyder også bil-kørekort til dig, der er 16 år og 9 måneder. Der er flere fordele ved at starte tidligt. En af fordelene er blandt andet, at du får en god start og bliver mere erfaren, fordi du får et ekstra år til at lære at køre. Det gør du ikke, hvis du starter som 18-årig eller senere.​

Som 17-årig er det vigtigt, du sætter dig ind i reglerne. Der er nemlig krav til, at der skal være en ledsager over 18 år ved siden af dig, når du skal køre bil.

Hvad koster et nyt kørekort inkl. teori og køretimer?

Jeg tilbyder som nævnt tre forskellige pakker til tre forskellige priser. Hos mig vil du opleve, at det er billigt i modsætning til andre steder.

I den første pakke – kørekort til personbil – vil prisen være 12.500 kr. Under priser kan du læse mere om, hvad pakken indebærer. Vælger du pakken med kørselsforbud, koster det 4.500 kr. For pakken med generhvervelse koster det 3.500 kr.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du flere spørgsmål til undervisningen, en pris eller til kørekort til 17-årige? Så må du ikke tøve med at kontakte mig. Du kan også ringe for et uforpligtende tilbud, hvis du er interesseret i at købe en pakke.

Kontakt mig på telefon 23 48 69 02 eller skriv til mig på e-mail koreskolen180@amager180.dk.​

Vores adresse

​Køreskolen180

Ugandavej 1, 1. sal lokale 6

- ​Vestamager​-centret - Find vej

Har du spørgsmål?

E-mail: Skriv til mig

Telefon: 23 48 69 02

​CVR: 30046552

Find mig på Facebook

Se billeder, og læs anmeldelser fra tilfredse elever. Kontakt mig på Facebook, og hør om dine muligheder